Inštitut za inovativnost in tehnologijo


POGOJI sodelovanja v forumih

Če želite aktivno sodelovati na naših forumih, se morate včlaniti v Klub inovativnosti. Moderatorji in administratorji teh forumov ne odgovarjajo za vsebino vaših pisem. Prav tako se morate zavedati, da gre za javne forume, kar pomeni, da bo vse, kar napišete, postalo nemudoma dostopno javnosti. Če najdete vsebine, ki so dvomljive narave, nas nemudoma obvestite po elektronski posti. Pooblaščeni smo za odstranitev ali spreminjanje vsebine vaših pisem, če kršijo naše pogoje včlanitve. Prav tako smo pooblaščeni za popravljanje slovničnih napak v vaših sporočilih.

Ta forum lahko vsebuje povezave na druge spletne strani in datoteke, ki so izven naše domene. Ker nad njimi nimamo vpliva, ne moremo zagotoviti, da njihova vsebina ne bo pravno in/ali moralno vprašljiva. Vsekakor pa bomo sami odstranili povezave na strani, katerih vsebina se nam bo zdela neprimerna, takoj ko bomo zanje izvedeli.

Svoje članske podatke si lahko spremenite, ko ste na forumu prijavljeni z uporabniškim imenom in geslom. V primeru izgube gesla pišite na info@inovativnost.net.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki imajo ključen pomen za zagotavljanje kvalitetnih in uporabniku prijaznih storitev. Z njihovo pomočjo si spletne strani nastavijo posameznikove nastavitve, uporabni so pri izvajanju storitev spletnih trgovin, pomagajo lahko pri zbiranju statistike ipd.

Naša spletna stran uporablja le nekaj piškotkov, ki jih postavimo sami (1st party cookies) in so bodisi nujno potrebni za izvajanje same spletne strani (piškotki seje), bodisi sodijo v izjeme Zakona o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012;), to so piškotki za prijavo v diskusijski forum, za katere ni potrebnega posebnega soglasja (soglasje za piškotke za namene prijave podate pri sami registraciji). Drugih piškotkov in piškotkov tretjih oseb spletna stran inovativnost.net ne uporablja.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek Namen Trajanje Upravljalec
ASPSESSIONID omogoča delovanje spletne strani do konca seje inovativnost.net
User omogoča prepoznavanje registriranega uporabnika in sodelovanje na forumu 1 leto inovativnost.net

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Ko ste enkrat prijavljeni, se ni potrebno odjaviti iz sistema, razen če želite, da se piškotki na vašem računalniku izbrišejo.

Pogoji uporabe

Sami odgovarjate za vse informacije, ki prihajajo pod vašim uporabniškim imenom. Prav tako potrjujete, da ne boste pošiljali avtorsko zaščitenih informacij, za katere nimate avtorskih pravic. Z uporabo teh forumov se obvezujete, da ne boste pošiljali vulgarnih, nadležnih, sovražnih in grozilnih pisem ter ne boste ogrožali zasebnosti drugih ter kršili zakonov.

 

 


Inštitut za Inovativnost in tehnologijo

Projekt postavitve spletne strani je financiran s strani MVZT in Javne agencije za tehnološki razvoj RS.